POBLE FUTUR

Analitzant l’evolució de diferents pobles i ciutats, hem comprovat que cada vegada l’extensió de zones habitades incrementa més ràpid. És per això que creiem que d’aquí a 50 anys, l’extensió de Gurb serà molt gran. El mateix creiem amb Vic. Si el seu creixement és continu pensem que les dues poblacions en formaran una de sola.

A més a més, estem vivint en una època on el canvi climàtic és un dels efectes més problemàtics que estan afectant al nostre planeta. Per sort, diferents energies compleixen les nostres necessitats bàsiques tot utilitzant i aprofitant fonts naturals inesgotables el qual són capaces de renovar-se i per tant no contaminen. És per això que els habitatges seran sostenibles i la majoria de carrers seran peatonals.

Per altra banda, gràcies a la tecnologia, les ciutats adaptaran una imatge diferent a l’actual. Segons el diari El nacional.cat aquestes són algunes de les reflexions proporcionades:  “Les tecnologies d’emmagatzematge són necessàries per garantir un subministrament estable” Per això, “Endesa impulsa el creixement tecnològic per compensar la falta de previsió i la intermitència de les energies renovables.” “L’energia sobre rodes: Vehicle-to-Grid (V2G).”

Amb aquestes principals característiques que tindran les civilitzacions, ens podem imaginar un nou mapa amb moltes més vivendes i ciutats Smart, on la tecnologia serà present al carrer.

Respecte la incrementació de les poblacions podem imaginar un futur el qual el poble de Gurb tindrà una extensió enorme. Com a conseqüència del fet, els camps també canviaran.  Molts d’ells estaran ocupats per vivendes. A la vegada, però, llocs on ara hi ha muntanya, formarà part dels habitatges.

A més a més, hi haurà un increment de comerç. Aquest increment, provocarà un augment pel que fa el turisme. D’aquesta manera, la zona comercial estarà situada entre Vic i Gurb, i les indústries, que ocuparan una gran extensió, tindran lloc als afores.  

Com a reflexió final, podem predir una població més extensa i alhora sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *